Cookies og privatlivspolitik

For kognitive-psykologer.dk

Dataansvarlig

Mette Kruse, er som ejer af klinikken, dataansvarlig, og sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (det varierer efter type), men de fornys under hvert besøg.

For at beskytte dine persondata bedst muligt, vurderer jeg løbende, hvor høj risikoen er for, at databehandlingen på min hjemmeside påvirker dine grundrettigheder negativt.

Jeg behandler altid dine data i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), markedsføringsloven samt til de enhver tid gældende love i Danmark.

Når du besøger kognitive-psykologer.dk, bliver der lagt en cookie på din computer, telefon eller tablet mm.

Vi deler kun anonyme data med andre.

Når brugere surfer på vores hjemmeside, bliver der samlet anonyme data om brugen. De data bliver delt med Google Analytics.

Vi placerer teknisk nødvendige cookies, der sikrer funktionaliteten på websitet, for at huske indstillinger og udføre statistik. Disse cookies bruges til at forbedre din oplevelse af websitet og til at måle trafikken på hjemmesiden.

Afvis eller slet cookies

Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies, eller til at den underretter dig, hver gang et websted anmoder om at gemme cookies.

Du kan altid afvise eller blokere cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Vær opmærksom på, at hvis du ikke accepterer cookies, vil der være dele af hjemmesiden, som ikke fungerer optimalt hos dig.

Hvilke oplysninger indsamler vi

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.
Giver du os følsomme persondata via e-mail skal du være opmærksom på, at mailsystemer ikke er sikre og vi derfor ikke kan garantere for sikkerheden. Vi vil dog altid svare fra en krypteret e-mail adresse.

Indlejret indhold

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: ckpk@ckpk.dk
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Google Maps (gade)Christianshavns Kognitive Psykologklinik
Overgaden Oven Vandet 8, 2. sal
1415 København K

Telefon: 88 61 31 21
E-mail: ckpk@ckpk.dk