8 ugers kursus

Mindfulness

Mindfulness handler primært om at træne bevidst nærvær samt styrke din evne til at rumme og håndtere negative følelser i hverdagen.

Hvad er mindfulness?

Mindfulness handler om at være bevidst nærværende i hverdagen. Vi kender alle sammen til, hvor svært det kan være at samle sig og fokusere sin opmærksomhed i nuet, når man er stresset, generet af spekulationer, bekymringer eller plaget af ubehagelige følelser som angst, tristhed eller forvirring. Mindfulness handler om at forholde sig åben og accepterende overfor de ting, der sker for en, uden at dømme og kritisere oplevelsen. Sådan en fuld tilstedeværelse i nuet giver en klarhed, indsigt og ro, som kan være særdeles gavnligt i en, til tider, meget omskiftelig og uforudsigelig verden.

Hvad kan mindfulness bruges til?

En langsigtet effekt af mindfulness-træning vil være følelsesmæssig balance og harmoni. Undersøgelser har dokumenteret, at mindfulness hjælper folk med at håndtere bekymringer og angst, reducere og forebygge stress, træde ud af tankemylder, udholde smerter og forbedre nattesøvnen. Endvidere viser undersøgelser, at mindfulness-træning er meget gavnligt i forhold til at forebygge depression. Tilbagefaldsprocenten er faldet med ca. 50% i forhold til mennesker med tre eller flere perioder med depression. Generelt oplever folk, der regelmæssigt praktiserer mindfulness, en øget oplevelse af frihed, større livslyst og mere energi.

Opdag din egen mindfulness …

Hvad går mindfulness kurset ud på?

Mindfulness kurset er et selvudviklende forløb, hvor deltagerne lærer konkrete meditations- og mindfulnessteknikker. Kurset er oplevelsesorienteret og formen veksler mellem øvelser, feedback på øvelserne og teorien bag. Der må påregnes tid til daglig træning mellem undervisningsgangene.

Mindfulness kurset forløber over 8 uger og finder sted i vores hyggelige lokaler på Christianshavn på onsdage fra kl. 17.00 til kl. 19.00. Der vil være mellem 6 og 10 deltagere og 1-2 undervisere.

Tilmelding

For tilmelding skal du sende en mail til Mette: mk@ckpk.dk. Du vil herefter modtage et svar med info om opstart og betaling.

Vær opmærksom på, at tilmeldingen først er gældende, når betalingen er gennemført. Tilmelding er bindende og pengene refunderes kun, hvis forløbet bliver aflyst.

Kontakt os

Reserver en plads

For at reservere din plads på kurset eller høre mere om Mindfulness & Medfølelse, så ring ind eller send en mail