Psykolog

Felix Enghoff Klich

Jeg er uddannet psykolog, cand.psych., fra Københavns Universitet og arbejder bl.a. som privat praktiserende psykolog hos Christianshavn Psykolog Klinik. Terapeutisk har jeg erfaring med særlig forskelligartede angstproblematikker, OCD, Body Dysmorphic Disorder (BDD), depression, belastningsreaktioner, selvværdsproblematikker og generel mistrivsel hos unge og voksne. Jeg tror på en tilpasset tilgang til terapi, hvor jeg kombinerer metoder kognitiv adfærdsterapi og acceptance and commitment therapy (ACT). Denne kombination af metoder og øvelser giver mig mulighed for at bruge evidensbaserede tilgange og samtidig skræddersy terapien til dine individuelle mål, præferencer og værdier.

I vores terapisessioner vil jeg gøre alt, hvad jeg overhovedet kan for at skabe et trygt og åbent rum, hvor du altid kan være sårbar og blive mødt med en nysgerrig og ikke-dømmende holdning. Gennem terapien kan vi i fællesskab udforske de tanker, følelser og adfærdsmønstre, der kan bidrage til dine vanskeligheder i hverdagen, hvorefter disse kan erstattes med mere hensigtsmæssige strategier og handlemønstre. Ved at skifte fokus fra begrænsende tanker og adfærd til mere konstruktive måder at håndtere udfordringer på, kan vi skabe positive forandringer i dit liv.

En vigtig del af min tilgang er ACT, som står for acceptance and commitment therapy. ACT fokuserer på at opnå psykologisk fleksibilitet og hjælpe dig med at leve i overensstemmelse med dine personlige værdier, så du kan bevæge dig hen imod en mere meningsfuld og autentisk tilværelse. Dette gøres ved at arbejde med konkrete oplevelsesorienterede øvelser og mindfulness, og du kan forvente, at du vil lære konkrete redskaber og teknikker til at acceptere samt håndtere ubehagelige tanker og følelser. Mit mål er ikke kun at lindre symptomer, men også at hjælpe dig med at vokse som person og trives på alle områder af dit liv. Vi vil fokusere på at opbygge dine styrker, øge dit selvværd og udvikle sunde og bæredygtige mestringsevner. Gennem hele processen vil jeg være der for at støtte dig og give dig den nødvendige viden, vejledning og støtte til at opnå positive og varige forandringer i dit liv. Jeg tror grundlæggende set på, at du er eksperten i dit liv, og at min rolle er at hjælpe dig med at nå indtil dét potentiale, der i forvejen ligger iboende i dig

Kompetenceområder

  • Depression
  • OCD
  • Angst
  • Stress
  • Body Dysmorphic Disorder (BDD)
  • Lavt selvværd
  • ADD/ADHD
  • Diagnoseforståelse ifm. ADHD og autisme

Bestil tid

Ønsker du en session?

Ring mig op eller send en mail, og så aftaler vi nærmere.